تبلیغات
رز قرمز - هضم بهتر غذا با فلفل سیاه!!


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :رز
تاریخ:چهارشنبه 4 فروردین 1389-11:17 ق.ظ

هضم بهتر غذا با فلفل سیاه!!



معمولاًً در طرز تهیه غذاها ذره‌ای فلفل سیاه هم وجود دارد. زمانی ازفلفل به عنوان هدیه مقدس به خدایان استفاده می‌شد. خوشبختانه این ادویه تند در تمام طول سال در دسترس می‌باشد...بهبود هضم و افزایش سلامت روده‌ای

هضم بهتر غذا با فلفل سیاه!!


معمولاًً در طرز تهیه غذاها ذره‌ای فلفل سیاه هم وجود دارد. زمانی ازفلفل به عنوان هدیه مقدس به خدایان استفاده می‌شد. خوشبختانه این ادویه تند در تمام طول سال در دسترس می‌باشد.

فواید فلفل سیاه
بهبود هضم و افزایش سلامت روده‌ای
فلفل سیاه (Piper Nigrnm) پرزهای چشایی را تحریک می‌کند و پیامی ‌به معده می‌فرستد که باعث ترشح اسید هیدروكلوریک و در نتیجه هضم بهترغذا می‌شود. اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئینها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است. هنگامی‌كه مقدار اسید هیدروكلوریك بدن كافی نباشد، غذا به مدت طولانی در معده باقی می‌ماند كه باعث ترش كردن و سوء هاضمه می‌شود یا ممكن است غذا به روده‌ها برود، جایی كه می‌توان ازآن بعنوان منبع غذایی برای باكتریهای مضر روده‌ای استفاده نمود، كه فعالیت آنها باعث ایجاد گاز، سوزش و اسهال یا یبوست می‌شود. فلفل سیاه از گذشته بعنوان بادشكن (مادهای كه به جلوگیری از ایجاد گاز روده كمك می‌كند) شناخته شده‌است، خاصیتی كه باعث تأثیر مفید تحریك كنندگی اسید هیدروكلوریك می‌شود. بعلاوه، فلفل سیاه خاصیت معرق (افزایش تعرق) و پیشاب‌آور (افزایش ادرار) دارد. فلفل سیاه همچنین اثرات مفید آنتی اكسیدان و آنتی باكتریال مؤثر را در خود نشان داده است. فلفل سیاه نه تنها به جذب مواد مفید از غذا به بدن كمك می‌كند بلكه لایه بیرونی دانه فلفل فعالیت سلولهای چربی را مختل می‌كند و شما را درحین دادن انرژی لازم برای سوزاندن لاغر نگه می‌دارد.

توضیحات:
فلفل سیاه از هسته گیاه فلفل بدست می‌آید. فلفل سیاه، فلفل سبز، دانه‌های فلفل سفید، همه از دسته میوه‌ها به نام (Piper Nigrun) هستند. تفاوت آنها در رنگشان است كه به دلیل تنوع مراحل پرورش آنهاست.
فلفل سیاه بوسیله هسته‌های فلفل را هنگامی‌ كه نارس و قرمز هستند می‌چینند و خشک‌می‌کنند كه این امر باعث پژمردگی و سیاه شدن فلفل می‌گردد. راه دیگر برای تهیه فلفل سیاه این است كه هسته‌های فلفل سبز را هنگامی‌ كه هنوز سبز و نارس هستند می‌چینند.
این در حالی است كه هسته‌های فلفل سفید هنگامی‌ كه كاملاً رسیده را می‌چینند و در آب نمك می‌خیسانند تا پوسته خارجی تیره آن برداشته‌شود.
هسته فلفلهای صورتی از گونه متفاوت (Schinus molle) است كه از خانواده Ragweed می‌باشد.
فلفل سیاه خیلی تند و طعم‌دار‌تر از دیگر فلفل‌هاست و بصورت هسته فلفلهای ترك‌دار و یا پودر شده در دسترس می‌باشد.








/body>

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس